Szájsebészet - DENTOP.HU - az elérhető profizmus a fogászatban Budán

Szájsebészet

45+ év
betegellátásban szerzett össztapasztalat
7+ éve
létező és működő rendelő
7000+
ellátott paciens
3500+
beültetett implantátum

Dentop fogászat - Vélemények

  • Fura ezt mondani egy fogorvosi rendelő esetében, de (amennyiben kell) tényleg szeretek ide jönni. 🙂 Nagyon jó, szakmailag maximális minőségű és kedves kezekben van minden páciens. Köszönöm a gyors és tökéletes megoldásokat mindenki nevében!

    Tóth Andrea
  • Szuper modern környezetben, szakmailag felkészült orvosokkal rendelő fogászat, ahol minden problémára létezik megoldás! Én is félek a fogorvostól, mint sokan mások de a Dentop az a hely, ahova mégis járok! Számos kezelésen vettem már részt, soha nem volt gondom utólag. Ezek a szakemberek nem tévednek, ami itt készül precíz és tartós munka!

    Stefán Inez
  • Évek óta járok a DENTOP Clinic-be. A magas technikai felszereltség és szakmai színvonal mellett mindig kedves, segítőkész és törődő orvosok és személyzet fogadott. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

    Dr. Kiss Dávid
  • Foghúzáson vettem részt, Sulyok Lili doktornőnél. Magabiztos,határozott, profi.Éreztem hogy biztos kezekben vagyok, ez nagyon megnyugató volt számomra. Az egész beavatkotás gyors és fájdalommentes volt.

    Juhász Zsófia
  • A Dentop egy nagyon barátságos légkörű tiszta rendelő. Én Dr Hriczó-Koperdák Gergely doktor úrhoz jártam, aki végig nagyon kedves alapos és precíz volt. A tömések után korona készült, a végeredmény pedig egy esztétikus jól működő fogsor. Visszakaptam úgy kb a 30évvel ezelőtti fogaimat. Doktor úr, ez profi munka volt!

    Kelemen Ildikó
  • Nem szeretek fogorvoshoz járni, még most sem szeretek, de számomra abszolút pozitív tapasztalat volt a Dentop Clinic. 🙂 Az időpontkérés egyszerű és gyors volt, egy komplex, csontpótlásos beavatkozáson estem át. A konzultáció és a műtét során a szájsebész doktornőről és asszisztenséről csak jókat mondhatok.

    Szabó Erika
  • Dr. Hriczó-Koperdák Gergelyhez járok évek óta a Dentopnal. Konzerváló fogaszatban kiemelkedő szaktudással rendelkezik, alapos és precíz munkát végez. A többi orvos, mint például Dr Kövér Krisztian parodontològus es az asszisztensek is kedvesek ès segítőkészek.

    Csányi Szilvia