Rólunk

A Dentop fogászatról

DENTOP, ahol a prémium ellátás alapszolgáltatás

A DENTOP fogászati rendelőben Ön minden téren prémium fogászati ellátásban részesül: a tudomány utolsó állása szerinti kezelést kaphat, valóban empatikus orvosoktól. Mi eloszlatjuk a fogászattal szembeni ellenérzéseit!

Ez több mint egyszerű orvos-beteg viszony. A családias környezetben végzett fájdalommentes kezelések széles köre mellett többet szeretnénk nyújtani Önnek. Bizalomra épülő, hosszú távú partneri kapcsolatot.

DENTOP, ahol a a minőségben nem kötünk kompromisszumot

Dőljön hátra nyugodtan! Már csak azért is, mert a fogorvosaink gyógyító munkáját a német precizitást és folyamatos innovációt ötvöző DentsplySirona (Siemens) kezelőegységek és röntgenek, valamint sebészeti alkalmazásra is használatos fogászati lézerberendezés segítik.

A magasabb fokú digitalizálódás és a paciensélmény fokozás érdekében lehetőség van rendelőnkben digitális lenyomatvételre. A fogászati (kifejezetten gyökérkezelési) alkalmazásokra mikroszkópot is használunk.

A minőségi eszközpark, kiváló szaktudás és tapasztalat jelentik a profi ellátás sarokköveit! Nálunk mindezt egy helyen találja meg!

Minden figyelmünk az Öné!

Mivel mi magunk is álltunk a „másik oldalon”, tudjuk, mennyire fontos a páciensek számára a megkülönböztetett figyelem. Nem könnyű döntés fogorvost választani, de megnyugodhat, a DENTOP-nál jó kezekben lesz! Egy páciens bizalmát mindig nehéz elnyerni, filozófiánk középpontjába éppen ezért Önt, mint Embert állítottuk, és mindent megteszünk azért, hogy pontosan megértsük az Ön valós igényeit, majd ezek ismeretében dolgozzuk ki az Ön számára legmegfelelőbb kezelési alternatívákat. Arra törekszünk, hogy a kapcsolatunk ne érjen véget azzal, amikor a beavatkozás után kilép az ajtón, hiszen szeretnénk, ha hosszú távon is partnerként tekintenénk egymásra. Tőlünk azzal a jóleső érzéssel távozhat, hogy megbízható, értő orvosi partnerre talált. Szeretettel várjuk Rendelőnkben!

Fogorvosaink

45+ év
betegellátásban szerzett össztapasztalat
7+ éve
létező és működő rendelő
7000+
ellátott paciens
3500+
beültetett implantátum

Dentop fogászat - Vélemények

  • Fura ezt mondani egy fogorvosi rendelő esetében, de (amennyiben kell) tényleg szeretek ide jönni. 🙂 Nagyon jó, szakmailag maximális minőségű és kedves kezekben van minden páciens. Köszönöm a gyors és tökéletes megoldásokat mindenki nevében!

    Tóth Andrea
  • Szuper modern környezetben, szakmailag felkészült orvosokkal rendelő fogászat, ahol minden problémára létezik megoldás! Én is félek a fogorvostól, mint sokan mások de a Dentop az a hely, ahova mégis járok! Számos kezelésen vettem már részt, soha nem volt gondom utólag. Ezek a szakemberek nem tévednek, ami itt készül precíz és tartós munka!

    Stefán Inez
  • Évek óta járok a DENTOP Clinic-be. A magas technikai felszereltség és szakmai színvonal mellett mindig kedves, segítőkész és törődő orvosok és személyzet fogadott. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

    Dr. Kiss Dávid
  • Foghúzáson vettem részt, Sulyok Lili doktornőnél. Magabiztos,határozott, profi.Éreztem hogy biztos kezekben vagyok, ez nagyon megnyugató volt számomra. Az egész beavatkotás gyors és fájdalommentes volt.

    Juhász Zsófia
  • A Dentop egy nagyon barátságos légkörű tiszta rendelő. Én Dr Hriczó-Koperdák Gergely doktor úrhoz jártam, aki végig nagyon kedves alapos és precíz volt. A tömések után korona készült, a végeredmény pedig egy esztétikus jól működő fogsor. Visszakaptam úgy kb a 30évvel ezelőtti fogaimat. Doktor úr, ez profi munka volt!

    Kelemen Ildikó
  • Nem szeretek fogorvoshoz járni, még most sem szeretek, de számomra abszolút pozitív tapasztalat volt a Dentop Clinic. 🙂 Az időpontkérés egyszerű és gyors volt, egy komplex, csontpótlásos beavatkozáson estem át. A konzultáció és a műtét során a szájsebész doktornőről és asszisztenséről csak jókat mondhatok.

    Szabó Erika
  • Dr. Hriczó-Koperdák Gergelyhez járok évek óta a Dentopnal. Konzerváló fogaszatban kiemelkedő szaktudással rendelkezik, alapos és precíz munkát végez. A többi orvos, mint például Dr Kövér Krisztian parodontològus es az asszisztensek is kedvesek ès segítőkészek.

    Csányi Szilvia